Novice
19.08.2017

Spoznavanje metuljev na Pivškem

VABILO NA SPOZNAVANJE METULJEV NA PIVŠKEM
 
Poletje se počasi preveša proti jeseni a na travnikih je še vedno zelo živahno. "Drobnovratniki" s prijatelji se bomo v soboto, 19. 8. 2017 podili za metulji ter odkrivali njihov čudoviti, pisani svet. Vodila nas bo Kaja Vukotić, odlična poznavalka metuljev in članica Društva za proučevanje in ohranjanje metuljev Slovenije.
 
Dobimo se ob 8h pri Ekomuzeju Pivških presihajočih jezer v Slovenski vasi, od koder se bomo podali na teren. Pridite terensko oblečeni in obuti, z malico in pijačo v nahrbtnikih in opremo za opazovanje in doživljanje narave (npr. daljnogled, fotoaparat, lupa, metuljnica...). 
 
Naravoslovni sprehod bomo predvidoma zaključili ob 13h. Izlet je primeren tudi za otroke, ki morajo biti v spremstvu staršev ali skrbnikov. Predhodne prijave niso potrebne, udeležba je brezplačna in na lastno odgovornost. V primeru slabe vremenske napovedi bo dogodek prestavljen, ker se metuljčki poskrijejo. Spremljajte obvestila na www.drobnovratnik.si ali na FB: @drobnovratnik. Dodatne informacije: Špela: 041-657-308 ali spelah16@gmail.com Prijazno vabljeni! 
 
© 2013 Vse pravice pridržave
Izdelava: Agencija Brigada
Pravno obvestilo
Društvo drobnovratnik
Raubarkomanda 8
6230 Postojna